TGI Fridays, Metro Mall


BORN IN THE USA..

Αρχίζοντας να τονίσω ότι είμαι fun της συγκεκριμένης αλυσίδας καταστημάτων casual dining και το επισκέπτομαι όταν θέλω να τσιμπήσω κάτι σε στιγμές χαλαρές (πριν ή μετά από σινεμά , ψώνια σε mall, etc) . 
Κάποια στιγμή λοιπόν τον περασμένο Απρίλιο μετά το Πάσχα, πήγαμε οικογενειακώς συνοδευόμενοι από μία φίλη και την κόρη της (φίλη κολλητή της δικιάς μου μικρούλας) στο Metro Mall για βόλτα, που περιελάμβανε φυσικά την χρήση του Μετρό που είναι βόλτα και μόνο αυτό, με τα πιτσιρίκια να τρελαίνονται.
Μετά την τόσο "ωραία'' βόλτα στα μαγαζιά, ψάχνοντας ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια και άλλα καλούδια, η πείνα μας χτύπησε κατακούτελα (μάλλον μόνο εμένα, τους άλλους τους χάιδεψε), βάζοντας στο τραπέζι τις επιλογές για φαγητό που είχαμε αποφασίσαμε με πολύ δημοκρατικό τρόπο να ανεβούμε στο roof του Metro Mall για κάνα burgerακι . 
Τα παιδιά στον παιδότοπο μέχρι να έρθει η παραγγελία και οι μεγάλοι Μπλα Μπλα Μπλα ... ώσπου σκάνε τα κοτοπουλοδάκτυλα (chicken fingers για τους άσχετους)

για τα μικρά μιας και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις επιτρέπονται.Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο πιάτο είναι ίσως το καλύτερο του είδους, τουλάχιστον όσον αφορά τις αλυσίδες εστιατορίων, τραγανό και ζουμερό κοτόπουλο χωρίς extra λαδίλα, 8/10.
Ωρα για τους μεγάλους τώρα που για αρχή διαλέξαμε μία Ceasars με κοτόπουλο,
η οποία ήταν δροσερή και εύγευστη, αλλά έχω φάει και καλύτερες so 7/10.Καλή για να ανοίξει την όρεξη για τα υπέροχα χοιρινά μπριζολάκια του Τζακ του Δανιήλ (όχι του Σπουργιτίδη). 

Δεν μπορώ να περιγράψω (Γράφω και μου τρέχουν τα σάλια!!!) το πόσο ζουμερά και μαλακά είναι με την υπέροχη σαλτσούλα. Σχεδόν τέλειο και αυτό γιατί με χαλάει ο πουρές, 9/10.Και τώρα ένα από τα αγαπημένα μου...Το hangover burger που με το που το  


πιάσεις με τα 2 χέρια και με ελαφρά πίεση χυθεί το αβγουλάκι πάνω στο αμαρτωλό μπέικον αγκαλιάζοντας το μπιφτέκι, μεταφέρεσαι σε ένα προσωπικό κόσμο σαν σε διαφήμιση 9,8/10 και αυτό γιατί το θέλω λίγο spicy (έως πολύ).Στο τραπέζι έπεσε και ένα cheese αλλά ήμουν ακόμη στον προσωπικό μου διαφημιστικό κόσμο, οπότε no φώτο. Από γεύση και ποσότητα για μία γυναίκα όχι ιδιαίτερη fun του burger καλά τα πήγε.  

Αυτά που έχω σαν παρατηρήσεις είναι οι υψηλές τιμές, που η αλήθεια είναι θα μπορούσαν να συμπιεστούν τουλάχιστον κατά 10%, και οι τηγανητές πατάτες οι οποίες για τις τιμές που παίζουν γενικά στο μαγαζί μπορούν άνετα να είναι φρέσκες. 
Οπότε με άριστα το 10 γεύση 8,8 , εξυπηρέτηση 10 , ποσότητα 8,5 (γιατί είμαι μασαμπούκας) και σχέση ποιότητας τιμής 8. Σίγουρα θα ξαναπάω...see you !!






Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου