Μπαρ Μπεε Κιου. Δε Αμέρικαν Dream


ΔΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝ 

DREAM


Απογευματάκι, ο ήλιος αρχίζει να δύει και 2  (οι δύο μπλόγγερς) plus1 μασαμπόυς κατηφόρισαν για την μάχη με τα θρυλικά μπιφτεκόψωμα, με όπλο την ακόρεστη πείνα τους...οι 2 δύο σίγουρα με την ακόρεστη πείνα τους, ο plus 1 θέλει ακόμη δουλίτσα αλλά θα τα καταφέρει με αυτούς που έμπλεξε.


Σίγουροι λοιπόν ότι την ώρα και μέρα που διαλέξαμε να δώσουμε την μάχη μας θα έχει αρκετό χώρο για να χωρέσουμε την πείνα μας, πλησιάσαμε το πεδίο μάχης.Φτάνοντας εκεί περίπου στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης με αρκετή ζέστη ο χώρος μύριζε ήδη μπαρούτι αλλά ευτυχώς καθίσαμε χωρίς αναμονή. Το σίγουρο είναι ότι μετά τις 8μιση θα υπάρχει μάχη και για το τραπέζι.

Καθίσαμε και βρέχοντας το διψασμένο μας λαρύγγι με δροσερή μπύρα (κρίμα που τα ποτήρια ήταν ζεστά) ξεκινήσαμε την παραγγελία με ένα στάρτερ έτσι για να ζεστάνουμε τους μύες της γνάθου. Διαλέξαμε τα μοτσαρέλα στικς, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι τριτοξάδελφο των μπιφτεκόψωμων οπότε ότι είχα να πω για αυτά, στοπς χιαρ.

Απολύτως βέβαιοι για την μασακομπουκο-ικανότητά μας ,παραγγείλαμε 4 για να έχουμε μία αντιπροσωπευτική γευστική εικόνα, σε συνδυασμό με την εμπειρία Μπαρ Μπεε Κιου του BURGER FEST 2017  .

Διαβολεμένη αρχή με τον Βελζεβούλη (τον μικρό καυτερό) που ήταν όσο καυτερό το ήθελα και λίγο ποιο τεράστιο από ότι  μπορούν να κουμαντάρουν τα δύο μου χέρια και το στόμα μου με αποτέλεσμα την λήψη παρασήμων σάλτσας. Το μπιφτέκι τέλειο, το ψωμάκι αφράτο, τα κρεμμύδια και η σάλτσα δένανε τέλεια. Ένας τόνος πατάτες φρέσκες για να σκάσεις. 10/10 και χαρίζω την μείωση που θα έκανα στο βαθμό (αν δεν ήταν τόσο τέλειο το μπέργκερ) για την συνοδευτική σάλτσα που πιστεύω ότι έπρεπε να είναι κόκκινη με πολύ ελαφρύ κάψιμο.

  Συνέχεια η επιλογή του φίλου Σωτήρη με το Δε Αμέρικαν, γιατί στο κάτω κάτω της γραφής σε αμέρικαν style εστιατόριο ήρθαμε. Μπιφτέκι και ψωμάκι στα ίδια επίπεδα όπως 
και ο Βελζεβούλης αλλά με το μπέικον και τις πίκλες να  δένουν τέλεια με τη συνοδευτική σαλάτα.10/10 χωρίς γκρίνιες.


Τρίτη επιλογή αυτή το συνμπλόγγερ teo kara και τι άλλο θα μπορούσε να είναι από το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ!!! Νομίζω πως ότι και να πω για μπιφτέκι και ψωμάκι, μπέικον, σάλτσα τυρί και σαλάτα θα είναι απλά επανάληψη των παραπάνω,  οπότε το μόνο που μένει να πω είναι 10/10 ΤΈΛΕΙΟ.

Για τέλος και μετά από μία ακόμη γύρα μπύρες έχουμε το pizza burger. Κόπηκε στη μέση με laser και καταβροχθίστηκε από τους δύο εκπαιδευμένους μασαμπούκες, αν και κάποιος αργότερα το μετάνιωσε που έμεινε μόνο στο 1 μπιφτεκόψωμο. Πολύ καλή ιδέα για μπέργκερ και φυσικά πολύ νόστιμο αλλά με ανησύχησε το ότι το δάγκωσα χωρίς να ξεκουμπώσει η κάτω γνάθος. 9/10 και αυτό περισσότερο για την συνοδευτική σως .

Η μάχη στην κατηφόρα του μπιφτεκόψωμου δόθηκε με σθένος και αποφασιστικότητα. Πιστεύω ότι κερδήθηκε, αλλά ο πόλεμος του μπέργκερ θα είναι μακρύς  και δεν θα έχει αιχμαλώτους.  

Κράτησα, εν μέρει, την υπόσχεση που έκανα μετά το  BURGER FEST 2017 ότι ''θα στηθώ στην ουρά του μαγαζιού στο Πειραιά για να δοκιμάσω κάθε είδος burger που σερβίρεται'' . Ευτυχώς Γλίτωσα την αναμονή για να βρω τραπέζι, οπότε την ίδια ώρα κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον θα μας βρείτε εκεί γιατί οι μασαμπούκες,

ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΙΑΖΟΥΝ ΑΝΆΜΕΣΑ ΣΑΣ!!!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου